Navn: Ras Bolding
Funktion: Musikansvarlig, musiker, DJ
E-mail: rasbolding@hotmail.com
Ras Bolding har et par universitetstitler og sjovt hår. Han er musiker og befinder sig genremæssigt i retning af synth, electropop, industrial og ødelagte computerspil fra firserne. Han giver koncerter rundt om i landet samt i fjerne dimensioner, og optræder også jævnligt som DJ. Han ved hvordan man laver en Golemkage, men han afslører ikke hvordan det gøres!

 

Navn: Maja Spang-Hanssen
Funktion: Økonomi- og personaleansvarlig, DJ
E-mail: frugeneral@hotmail.com
Maja Spang-Hanssen er fritidsgoter og wanna-be ork, arbejder i den virkelige verden på et museum og er mor til Valdemar. Hun er DJ under navnet Changeling og spiller helst neofolk og sej 80'er-rock. Desuden er hun middelalder- og fantasynørd, og elsker at spille rollespil. Levende edderkopper, poppunk og Golemkage er blandt de største rædsler hun kan bydes!

 

Navn: Rune Sørensen
Funktion: Musik- og kreativafdeling, DJ
E-mail: runesoerensen@live.dk
Rune Sørensen har hang til alt for korte trøjer og skiftende hårfarver, og er jævnligt at finde som DJ på Golem, hvor han bl.a. gør i genrer som new wave, synth og industrial. Udover Golem har han også besøgt flere andre af landets mørke klubber som DJ gennem tiderne, såsom det gamle Styria, Faust, Black Cat, Haven og Club Nevermore.

 

Navn: Paw Bosack
Funktion: Musik- og kreativafdeling, DJ
E-mail: pawrranger@hotmail.com
Paw Bosack er et nyt ansigt i Odense, og til dels også i Klub Golem-regi, hvor han førhen kun har optrådt som DJ. Han har tidligere stået bag en håndfuld lignende arrangementer i Jylland, blandt andet Ballroom Blitz og DeathRock DeKay. Som DJ spiller han gerne gothrock, postpunk, new wave og synth, men alt obskurt og bizart kan snige sig ind.